home >>

       

   
     
  Fastto Nederland B.V.

Fastto Nederland B.V. is een groothandel gespecialiseerd in de verkoop van bevestigingsartikelen, zoals bouten, moeren, schroeven, draadeinden, ankers, ringen etc. Vanuit een modern pand met een geavanceerde logistiek worden dagelijks vele klanten bediend in heel Nederland en over de landsgrenzen.

Met een artikelbestand van meer dan 80.000 artikelen, waarvan ruim 37.000 voorradig, hebben wij ons in korte tijd ontwikkeld tot één van de grootste voorraadhoudende bedrijven in midden Nederland op het gebied van bevestigingsmaterialen. Ons brede assortiment bevat alleen producten van de hoogste kwaliteit. Wij leveren bevestigingsartikelen in tal van uitvoeringen en conform de strengste eisen van alle normen vallend onder die van DIN, ISO, NEN en ANSI.

U hebt bij Fastto Nederland B.V. te maken met één vaste contactpersoon, die uw vragen beantwoordt en uw orders snel en met kennis afhandelt. Met hulp van een uitgekiend logistiek systeem worden uw orders snel en betrouwbaar verwerkt.

Producten

Ons assortiment omvat genormaliseerde bevestigingsartikelen. In alle soorten en maten. In de meest uiteenlopende materiaalsoorten. Fastto Nederland levert snel, accuraat en in iedere denkbare hoeveelheid.

Staal Blank Staal Thermisch Verzinkt (OV) Titanium Permaglas
Staal Verzinkt Staal Thermisch Verzinkt (ISO) Messing Koper
Staal Geel Gepassiveerd Roestvaststaal A2 ( 304 ) Messing Vernikkeld Zinklamellen
Staal Zwart Gepassiveerd Roestvaststaal A4 ( 316 ) Aluminium Dacromet
Staal Vernikkeld Roestvaststaal 410 Kunststof Monel

Ruime variatie hebben we in schroefdraad: Metrisch, Metrisch-Fijn, Trapezium, UNC, UNF, Whitworth, BSF en nog vele andere.
Alle artikelen zijn verpakt in solide verpakkingen met duidelijk en overzichtelijk etiket. Onze bevestigingsartikelen worden onder de merknaam Fastto op de markt gebracht. Naast producten norminformatie bevat dit etiket ook traceabilitygegevens.


 
Copyright © Fastto Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden.