Fastto Duurzaam Ondernemen

Fastto duurzaam ondernemen

Van nature probeert Fastto het elke dag beter te doen. Ruim twintig jaar geleden pionierden wij rond in een tijdperk waarin de maatschappij en het bedrijfsleven de weg naar ‘het online’ vond. Vandaag is Fastto een groeiend bedrijf in de handel van bevestigingsmaterialen met duizenden klanten die ons via ons belangrijkste platform, het internet, kunnen bereiken. Wij zijn dus de verbinding in de wereld van bevestigingstechniek. En wij voelen ons verantwoordelijk om daar een positieve bijdrage aan te leveren. 


Wij richten ons in eerste instantie sterk op onze interne organisatie, want verandering begint bij jezelf vinden wij. Ons streven is om bij alle bedrijfsbeslissingen uiteraard een hoger bedrijfsrendement na te streven, maar zeker ook de kansen te benutten voor een beter milieu en meer welzijn van onze medewerkers en de maatschappij. Wij proberen activiteiten na te streven, die een stap verder gaan dan de wet verplicht. Dit doen wij vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie. Dit moet ook wel, want dat onze aardbol geen onuitputtelijke bron is, wordt inmiddels wel heel erg duidelijk.


Enkele voorbeelden hoe wij ons steentje bij proberen te dragen zijn onze manieren van afvalverwerking, de manier waarop en hoe wij onze dozen naar de klant inpakken, leveren* onder de RoHS & REACH norm en daar een verklaring over kunnen afgeven, onze klanten attent maken op hun bestelpatroon. Minder frequent en meer volume.


Ook proberen wij onze eigen bezorg dienst zo optimaal mogelijk in de regio Utrecht te laten rijden. Hierbij proberen wij ritten te combineren, maken onze planners de routes zo efficiënt mogelijk en kunnen wij bijhouden hoe hard er gereden wordt. 


Wij proberen de People Planet Prosperity in balans te houden. Wanneer deze combinatie niet in balans is, zullen de andere elementen eronder lijden. Help jij ons dit gelijk te houden?